Sieraden voor de bruid

Je huwelijk is dé dag waarop jij het stralende middelpunt bent. Jij samen met de bruidegom (of bruid natuurlijk) zijn het paar waar alle ogen op gericht zijn. Plaatjes worden geschoten en filmpjes worden gemaakt. Generaties later kijken jouw achterkleinkinderen naar hoe jij jouw huwelijksdag gekleed ging. Sieraden zijn de kers op de (bruids)taart, dus finish je look met een mooi collier, een paar subtiele oorbellen of een accessoire in je haar. Keep it simple, overdrijf niet en houdt alles in 1 stijl. 

sieraden bruiloft

Bruidsboutiques hebben vaak ook een assortiment sieraden en anders kunnen zij je tips geven hoe je de beste combi's kan maken. 

Daar waar de ultieme accessoire voor de vrouw sieraden zijn, is dat voor de man een stropdas. Kies je stropdas met zorg uit en zorg dat hij bij jouw persoonlijkheid en karakter past. Ingetogen types kiezen best voor een effen stropdas, ga voor een satijn zijden exemplaar om de outfit een feestelijk tintje te geven. Een klassieke draai aan je pak geven doe je met een polka das in donkerblauw of bordeaux. Opvallen kan in kleur maar ook in stof. Bijvoorbeeld gebreide of wollen modellen. 

Voor de mannen die geen stropdas willen dragen is daar nog de vlinderdas. Een modieuze accessoire die voor een hippe touch bij elke outfit zorgt. Ga voor een gebreid model om je look een casual touch te geven. 

Op elke bruiloft hoort uiteraard ook een revers pin, pochet en een paar manchetknopen thuis. Experimenteel er op los en volg vooral je eigen stijl. 

 

armbad roze bedel

bedelarmband

ketting met bloemetjes

armband met bedels